vitamine D3 pillen voor weerstandvitamine D3 kopenvitamine D pillen voor aanvulling op voedsel
Home

Amla is een superfood

Amla is een superfood 

Amla is zonder twijfel een superfood het verbetert je algehele gezondheid. 

Amla is eigenlijk een mysterieuze naam voor de kruisbes en de deze bes wordt in het Hindi amla genoemd. Kruisbessen komen in Nederland en België voor in het wild ze worden daarom regelmatig geteeld.Ik kan me zo voorstellen dat je niet altijd trek hebt om bessen te plukken daarom hebben wij hier er in poedervorm op een rijtje gezet https://www.vitamined3kopen.nl/categorie/amla/ 

Kruisbessenrassen 

Er bestaan verschillende kruisbessenrassen de kleuren van de bessen variëren tussen groen,rood ,geel en paars https://www.vitamined3kopen.nl/product/ojas-bio-triphala-60-capsules/ . 

Elk ras heeft een andere voedingswaarde, maar alle zijn ze zeer rijk aan vitamine C , calcium en ijzer. https://www.vitamined3kopen.nl/product/ojas-bio-amla-60-capsules/ . 

Kruisbessen in de keuken 

Kruisbessen worden omdat ze zo gezond zijn vaak gebruikt in de keuken om er heerlijke gerechten van te maken een voorbeeld: 

Dus als u iets gezonds en lekker wilt serveren voor uzelf of gasten hebben wij van  alvast een selectie voor u gemaakt. 

Kruisbessen bevatten daarnaast verschillende soorten antioxidanten https://www.vitamined3kopen.nl/categorie/antioxidanten/ , waardoor ze je gezondheid een flinke duw in de goede richting kunnen geven. 

Kortom kruisbessen zijn eigenlijk een ondergewaardeerd superfood die veel meer credits verdienen. 

  •  Je immuunsysteem krijgt een flinke boost 
  • Je verbetert je cholesterol 
  • Je krijgt er een mooiere en egalere huid van 
  • Het is voor je haar een goede ondersteuning 

Omdat de bessen vaak seizoen gebonden zijn hebben ze maar een beperkte houdbaarheid datum, daarom worden deze bessen vaak tot poedervorm vermalen zodat je deze superfood toch het hele jaar kunt eten. 

Een uitstekende manier om kruisbessen poeder te gebruiken is om er een heerlijke shake van te maken of denk  eens aan een heerlijke smoothie die je kunt maken kortom de sky is the limit als je je fantasie erop loslaat.